10 lichaamsdelen die je tijdens het voorspel nooit mag negeren.


Het voorspel is als een aperitief bij het hoofdgerecht. Natuurlijk, je medium-rare filet mignon alleen zal goed smaken. Maar zou het niet nog beter zijn als je smaakpapillen begonnen met een broodmand, caesarsalade of een bordje prosciutto? Dat is een absoluut ja.

En goed, seks werkt net als eten. Voorgerechten nemen je honger niet weg, ze versterken het. Soms kan het zelfs beter zijn dan de seks zelf. Dus als het warm wordt met je partner, ga dan niet meteen naar de seks. Hier zijn 10 plaatsen om zeker te stimuleren tijdens het voorspel om de grote finale extra lekker te laten smaken.

 

BOVEN BINNENARMEN

I don't know about you, maar ik giechel elke keer als mijn partner me hier aanraakt. En als het op een bepaald gebied kriebelt, is dat bijna een onfeilbare garantie dat het een hotspot op je lichaam kan zijn als je in de ~ mood ~ bent.

Het is niet alleen supergevoelig, wat extreem erotisch kan zijn, maar het is ook een gemakkelijk genot om te stimuleren. “Maak cirkelvormige bewegingen met je tong, licht genoeg om het gebied te stimuleren. "De huid wordt dunner als je dichter bij de binnenste elleboog komt, dus gebruik dat gebied om je partner wild te maken." En psst, hoe lichter de druk, hoe beter het voelt.

ROND DE OGEN

Naast de normale delen van je lichaam die het vaakst worden geseksualiseerd als erogene zones, kan het gebied rond uw kijkers net zo sensueel en seksueel zijn. 'Gebruik je duimen om de wenkbrauwen zachtjes te strelen en plaats zachte kusjes op de oogleden. Er is een hoop intimiteit die kan voortkomen uit diep oogcontact en zacht strelen van het gezicht op deze manier. "

SLEUTELBEEN

Het sleutelbeen kan zeer reageren op lichte aanraking. Hoewel het een willekeurig onderdeel van je lichaam is, kan je partner het gebruiken om je te stimuleren op manieren waarvan je niet wist dat het bestond. Ga met de achterkant van je vingers over het bot en gebruik je tong langs de onderkant ervan.

DE OORBELLEN

Xanet Pailet, auteur van Living an Orgasmic Life, zegt dat de oren en oorlellen voor veel mensen extreem gevoelig zijn. "Knabbelen aan de oorlellen, likken achter hun oor en zachtjes in iemands oor blazen of sexy dingen vertellen, kan een enorme opwinding zijn." Ze voegt eraan toe dat er zelfs enkele vrouwen zijn (inclusief zijzelf) die alleen al door dit soort stimulatie een "oorgasme" kunnen krijgen.

DE HOOFDHUID

Pailet wijst er ook op dat de hoofdhuid een hoop zenuwuiteinden heeft en zeker op je lijst met ~ gevoelige plekken ~ moet staan. Wie houdt er immers niet van een goede hoofdmassage? Ze stelt voor om je handen door hun haar te halen of lichtjes hun haar in de nek te grijpen.

ACHTERKANT VAN DE HALS EN SCHOUDERS

Als we doorgaan van de hoofdhuid naar de nek, gaan we naar de achterkant van de nek en schouders. Pailet zegt dat het licht kietelen van dit gebied extra gevoelig kan zijn. Als jij en je partner er klaar voor zijn, kunnen wat lichte hapjes of liefdesbeten ook helpen om de opwinding te vergroten.

HANDEN

Je handen zijn ook een heel belangrijk lichaamsdeel om op te focussen tijdens het voorspel. Onze handen hebben hetzelfde aantal zenuwuiteinden als onze geslachtsdelen. We raden u aan de ogen van uw partner te sluiten, hun handen vast te pakken en ze langzaam te begeleiden om uw gezicht, over uw nek, uw schouders, uw borsten en naar andere gevoelige plekken. Gebruik aanraking om ze precies te laten zien hoe u graag wordt aangeraakt.

SCHAAMBEEN

Volgens Genevieve Duarte, een tantrische massage-expert bij White Lotus East in New York City, ligt het begin van een echt opwindende tantrische massage bij het stimuleren van de omliggende delen van het lichaam van je partner voordat je rechtstreeks naar de geslachtsdelen gaat en een orgasme krijgt. Duarte legt uit dat het zachtjes masseren van het schaambeen veel erotisch potentieel kan ontsluiten. Als je klaar bent om aan meer erogene zonestimulatie te werken, kun je het perineum - het gebied tussen de penis en de anus - lichtjes masseren met een paar vingers. Duarte stelt voor om zijn penis omhoog tegen zijn lichaam op zijn plaats te houden terwijl je deze probeert.

 

HET RANDJE ROND DE LIPPEN

De buccale zenuw, die de randen van de mond omgeeft, heeft een onbenut potentieel om te stimuleren tijdens het kussen. "Dit gebied is extreem gevoelig voor aanraking, maar wordt vaak over het hoofd gezien omdat de meeste mensen zich concentreren op het dikke deel van de lippen", zegt klinisch seksuoloog Rachael Ross, MD, PhD. Als je met je vingertop lichtjes langs de randen van je mond trekt (alsof je een lipliner opzet), zul je een tintelend, bijna kietelend gevoel ervaren.

Kus je partner zoals je normaal doet, en gebruik dan het puntje van je tong om de rand van zijn bovenlip lichtjes te volgen. Trek je terug en kus hem opnieuw. Blijf zo verder gaan.

DE TEPELS

Een erogene zone die vaak word bevreesd. Iedereen is volledig anders en dat geldt net hetzelfde voor tepels. De ene word opgewonden van zachtjes likjes terwijl de andere daar bijna niets van voelt. Aarzel ook niet om erover te praten met je partner. Zoveel variaties.