Hoe u uw man op 7 manieren kunt plezieren.

 

1. Negeer de ballen niet
Testikels zijn misschien niet het meest aantrekkelijke deel van het lichaam van de man, maar ze prikkelen genoeg om de genotstromen naar de penis door te geven. Houd er rekening mee dat het scrotum zeer gevoelig is, omdat het rondom weefsels en zenuwen heeft en de huid erg los is.

Je moet heel zacht zijn met je aanrakingen en likjes. Zelfs als je erin durft te bijten, zorg er dan voor dat het heel zachtjes is, zodat je partner alleen plezier voelt en geen pijn.

De verschillende technieken die je met de ballen kunt proberen zijn: de ballen cuppen, aan de ballen zuigen, zachtjes masseren en lichtjes aan de ballen trekken.

2. Word een blow-job-expert
De verschillende delen van de penis hebben verschillende gevoeligheid, dus probeer verschillende technieken uit, je kan ook strelen, zuigen, likken of beiden. Je moet zelf ondervinden aan welk deel van de penis je partner een bepaalde techniek het lekkerste vind. In het begin is het vooral ontdekken en uitproberen. Want iedereen is anders. Je begrijpt het punt. Er zit een hele wetenschap achter BJ's.

Denkt u aan een stap verder? Je partner zal ongetwijfeld deepthroaten willen proberen. Als u niet bekend bent met deepthroating, neem dan eerst een deep throat spray (keelverdovende spray).

3. Nieuwe sekstandjes
Verras je partner met een nieuw seksstandje.

Kies bijvoorbeeld een van de Kama Sutra-seksposities (die vind je overal online) en stel voor dat je er de volgende keer dat je seks hebt, één probeert. Vertel je partner dat je altijd al zo geneukt wilde worden, of dat hij er sexy uitziet in die positie.

Je partner zal niet alleen blij zijn als je extra interesse toont in je seksleven, maar zulke complimenten à la "dirty talk" helpen zijn zelfvertrouwen ook vergroten.

4. Stel rollenspellen voor
Rollenspel kan voor jullie beiden nuttig zijn.

Door in andermans schoenen te stappen, kan een mens meer ontspannen zijn en meer "loslaten" van het dagelijks leven. Je partner staat misschien open om nieuwe dingen te proberen als hij de brandweerman of een detective is, of hij vertelt je misschien zelfs een verborgen fantasie.

Er wordt gezegd dat erotisch rollenspel een geweldige manier is om seksuele remmingen te overwinnen.

Wat ook aantrekkelijk is, is het feit dat ERP, of erotische rollenspellen, aan de goedkopere kant is, ook hilarisch en ongelooflijk hot is.

Wat vind je van een rollenspel als student en leerkracht?

5. Haal seks weg uit de slaapkamer
Het veranderen van je gebruikelijke plek is een onfeilbare manier om je seksleven in een nieuw daglicht te zetten.

En je hoeft niet ver te gaan. Begin met de badkamer, woonkamer of keuken (mijn favoriet).

Nadat je alle andere kamers in je huis hebt veroverd, ga je naar buiten. Plaatsen zoals lege stranden, hotelkamers, bossen en zwembad zijn allemaal geweldige keuzes. Eerst wel effe kijken of er niemand in de buurt is.

Dat is nog een schoonheid van buitenseks - het risico om gepakt te worden. Lekker stiekem...muahahahaaa...

Al met al, elke keer dat je zoiets doet, heb je samen een nieuwe ervaring en een herinnering. Je zult seks in je slaapkamer zeker meer waarderen dan je al deed..

6. Doe er een schepje bovenop
Dit is een handige "truc" die je partner zeker zal waarderen.

Wanneer hij (of jij) op het punt staat een orgasme te krijgen, verhoog dan de intensiteit en snelheid van de stoten. Als je je partner berijdt, begin hem dan harder te rijden en langere slagen te maken. En wees vocaal, je partner zal genieten van het gekreun en het geluid van je twee lichamen die op elkaar bonzen.

Op dezelfde manier, als je partner bovenaan zit, zeg hem dan dat hij je harder en dieper moeten neuken. Waarschijnlijk zal hij dat geil vinden. Houd hem ook sterker vast, duw hem naar je toe, pak zijn kont vast en steek de penis dieper, bijt hem… Dat soort dingen zal je partner versteld doen staan ​​en het orgasme zal explosief zijn.

Als je het niet erg vindt, laat hem dan over je hele gezicht, borsten of een ander deel van je lichaam klaarkomen.

7. Praat vies tegen je partner
Wees vocaal. Wees mondiger.

En nee, vies praten betekent niet dat je begint te beledigen of woorden gebruikt die je niet prettig vindt om te gebruiken.

Je kunt bijvoorbeeld iets zeggen als "Ik hou ervan hoe je lul door je broek heen lijkt" en "je ziet er sexy uit vandaag en ik ben al geil" of je zegt iets vuilers zoals "Ik ben helemaal nat voor je" en "Ik kan niet wachten om je in me te voelen. "

Het vertrouwen zal uit je stralen en we weten allemaal dat vertrouwen sexy is.

Probeer je partner te verrassen als hij thuiskomt. Verkleed je sexy, ga verleidelijk op de bank zitten en nodig hem uit "Ik ben helemaal van jou." Hij zal zeker heel tevreden zijn.

 

Dus hier hierboven kun je zien dat er een groot aantal manieren is om je man in bed te plezieren. Zorg ervoor dat je al deze opties uitprobeert en geef je seksleven en dat van je man een boost.

Dat concludeert de lijst met 7 manieren om je man te plezieren. Probeer alle opties eens, je partner zal tevreden zijn en je zult meer intieme, sexy momenten delen.