Houden vrouwen van anale seks?


Hoewel anale seks een activiteit is die mensen het meest associëren met homomannen, zijn er mensen van alle geslachten en seksuele identiteiten die het beoefenen en ervan genieten. Dus hoeveel vrouwen hebben anale seks geprobeerd? Gegevens uit nationaal representatieve Amerikaanse enquêtes geven aan dat iets meer dan een derde van de volwassen vrouwen van 25-44 jaar meldt dat ze minstens één keer anale seks hebben gehad met een man, en ongeveer een vijfde van de vrouwen in deze leeftijdsgroep geeft aan dit te hebben gedaan. tijdens het afgelopen jaar. Deze aantallen zijn de afgelopen decennia aanzienlijk gestegen. 

 

Er lijkt een algemene perceptie te zijn dat vrouwen het onmogelijk fijn kunnen vinden om anale seks te ontvangen. Beschouw bijvoorbeeld eens deze conclusie uit een onderzoek uit 1987 naar de seksuele attitudes van vrouwen: "anale seks is (net als verkrachting) een seksuele activiteit die vrouwen soms ondernemen, maar zelden genieten". Whoaaaa. Er zijn veel dingen mis met deze zin! Ten eerste is het vergelijken van consensuele anale seks met verkrachting zeer problematisch omdat één van die activiteiten vrijwillig is en de andere niet - maar zeggen dat verkrachting 'zelden wordt genoten' is nog erger, want dat is hetzelfde als zeggen dat vrouwen er niet van houden om de hele tijd verkracht te worden, maar soms vinden ze het wel leuk. Dit is niet oké. Ik denk echter dat deze zin een voorbeeld is van een populaire kijk op receptieve anale seks: niemand bij zijn volle verstand wil het vrijwillig doen, en als ze dat doen, zullen ze het zeker niet leuk vinden.

Het is natuurlijk belangrijk om te benadrukken dat niet alle vrouwen van anale seks houden. Sommige vrouwen melden inderdaad dat de ervaring pijnlijk en ongemakkelijk is. Een deel van de reden hiervoor kan echter te maken hebben met het feit dat veel vrouwen die anale seks hebben geprobeerd, zeggen dat de ervaring niet gepland was en velen van hen gaven aan helemaal geen glijmiddel te gebruiken. In tegenstelling tot de vagina is de anus niet zelfsmerend - als gevolg hiervan zal het proberen van anale seks zonder de hulp van kunstmatige smeermiddelen waarschijnlijk ongemak veroorzaken en mogelijk resulteren in rectale tranen.

 

Wat betreft de laatste stelling (d.w.z. hebben vrouwen anale seks vanwege partnerdruk?), Het antwoord is ja en nee. Hoewel er sommige vrouwen zijn die aangeven door hun partner gedwongen te zijn anale seks te hebben, zijn er andere vrouwen die zo van anale seks houden dat ze er zelf om vragen en er zelf mee beginnen.

Zoals u kunt zien, is anale seks een steeds vaker voorkomende seksuele activiteit bij vrouwen; Er is echter een aanzienlijke diversiteit in de houding van vrouwen ten opzichte van dit medicijn en de aard van hun eerdere ervaringen.