Gratis Peachy Party Experience

 • Zaterdag, 12 december, 2020
 • 19:30  22:00

 

Heb je geen idee wat een Peachy Party is of heb je er nog nooit eentje bijgewoond? Of net wel...en je vond het geweldig en wilt het nog eens meemaken?!

De feestdagen komen eraan en je bent misschien nog opzoek naar een leuk cadeau! Of je wilt nog een laatste gezellige avond onder vriendinnen voor de drukte van het eindejaar start?!

 

Ontdek op zaterdag 12 december wat Peachy Party is. Neem een vriendin, je mama, zus of buurvrouw mee en geniet van de gezellige sfeer en het persoonlijk advies terwijl we onze catalogus overlopen. Voel, zie en test onze producten uit onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Dit alles zonder aankoopverplichting...geniet gewoon van een leuke avond onder girls! We ontvangen je graag vanaf 19u30 en we starten om 20u. Heel de avond is gratis maar inschrijven is wel verplicht.

Lezing: Vrouwelijk verlangen

 • Donderdag, 29 oktober, 2020
 • 19:30  22:00

 

Seksuologe Sofie komt bij Peaches & Cream een informatieve lezing geven rond vrouwelijk verlangen, opwinding, orgasme, pijn bij het vrijen en alle dagdagelijkse dingen waarmee je ooit geconfronteerd word maar niet over wil/kan praten.

De lezing is voor zowel vrouwen als mannen en kan je alleen of met je partner of vriendin komen volgen. Deelnemen kost €12,50/pp, inschrijven is verplicht.

Ontvangst met een glaasje is om 19u30, de lezing start om stipt 20u in onze lesruimte achteraan de winkel.

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.

 

 

Workshop: Rope Starters

 • Zaterdag 3 oktober, 2020
 • 14:30  18:00

 

Maak tijdens een (ont)spannende workshop kennis met bondage. Ontdek het materiaal, technieken om op een veilige manier je partner vast te binden en wat je er allemaal mee kan doen om het nog spannender te maken in de slaapkamer...of living, of keuken, of badkamer,....

De workshop laat 10 koppels toe, die dan, binnen het koppel, op elkaar kunnen oefenen. Verbaas jezelf en je partner als jullie je aan elkaar en aan de touwen overgeven!

Ontvangst met hapje en drankje vanaf 14u30, start workshop 15u.

€65/koppel, incl gebruik ruimte, bubbles & bites, professionele lesgever Ligatio, gebruik materiaal, persoonlijke begeleiding en -10% aankoopkorting bij Peaches & Cream.

Inschrijving is pas definitief na ontvangst betaling.

Uiteraard zijn er geen regels rond dresscode of dergelijke. Respect voor elkaar is er uiteraard wel, maar dat is vanzelfsprekend. Kernwoorden van de workshop zijn dan ook: ‘Vrijblijvend’, ‘Respect’, ‘Bondage’, en ‘Discreet’.

 

Workshop: BDSM for dummies

 • Zaterdag 14 november, 2020
 • 14:00 16:30

 

Gebruik je soms het lint van je badjas om de polsen van je partner vast te binden? Dan ben je onbewust al bezig met BDSM.

In een leerrijke en ontspannende workshop van één avond leggen we je uit wat BDSM eigenlijk is. Maak je kennis met de attributen, kan je vragen stellen en doen we oefeningen. Een laagdrempelige manier om je grenzen te ontdekken.

De workshop is voor zowel vrouwen als mannen en kan je alleen of met je partner komen volgen. €40 pp.

Inschrijving is pas definitief na ontvangst betaling.

 

Gratis Bellápierre Workshop

 • Vrijdag, 11 september, 2020
 • 18:00  22:30

Make-up workshop met tips & tricks!


Leer de voordelen van minerale make-up kennen tijdens de GRATIS workshop van Bellápierre. Onze Bellápierre-visagiste zal je leren hoe je zelf op een snelle en makkelijke manier je make-up kan aanbrengen. Je wordt geholpen bij het kiezen van de juiste kleuren en producten. Er zijn 2 sessies gepland, een sessie duurt 1,5u. 

Er zijn 7 plaatsen per sessie beschikbaar.

VOLZET!

 

Workshop: Burlesque & Sensual Empowerment, beginners, 5 weken

 • Do 24 sept 2020
 • 19:00  20:30

Leer en omarm het houden van jezelf...lumbs and all. Stap uit je comfortzone en ga de strijd aan met jezelf, je (on)zelfzekerheid, je angsten en met wat je altijd al eens hebt willen doen maar nooit de stap hebt gezet.

Onze 5-weekse workshop Burlesque dancing gaat je helpen in het groeien van je "zijn". In een wekelijkse les van anderhalf uur geef je je zelfvertrouwen een boost, maak je je hoofd leeg, leer je nieuwe mensen kennen, maar vooral...leer je voluit vrouw te zijn. Because confidence is sexy. 😍

*geen danservaring vereist
*kom als jezelf
*boa's, gloves, stockings and sexy clothes allowed

€150

Inschrijving is pas definitief na ontvangst betaling.

 

VOLZET!