Skip to content

Peachy Piemels

Peachy Piemels

Omdat Peaches & Cream voornamelijk een zaak is, gericht naar het seksueel welzijn voor dames. Dus vonden we het ook belangrijk dat elke dame zich zelfzeker kan voelen tussen de lakens…. We kwamen tot de constatatie dat een deel van die zelfzekerheid ook voort komt van “weten wat ge zijt aan het doen”.

En toen ontstond Peachy Piemels! Een workshop voor iedereen die het interessant vind om bij te leren over het mannelijk geslachtsorgaan.

Wat vinden die venten eigenlijk fijn? Welke verschillende “aftrekstijlen” zijn er? Welke speeltjes kan je daarbij gebruiken? En wat met die prostaat? Waar zit die en wat kan ik daarmee doen? Dit en zoveel meer tijdens onze spiksplinternieuwe Peachy Piemels Workshop!  -een diepgaande verkenning.

We ontvangen je graag met een drankje en een hapje te Olen. Tijdens deze workshop gaan we praktisch gericht aan het werk, met steeds respect voor iedereen en elk gender. Iedereen is welkom!

Neem een kijkje op onze kalender voor de eerst volgende workshop. Deze workshop toch liever volgen met je eigen gezelschap in gesloten sfeer? Tuurlijk! Stuur ons gerust een berichtje.